Ingen Keps Cup..

Hade laddat hela veckan för att äntligen få köra säsongens första tävling i anrika Vallentuna i årets första deltävling av Keps Cup 2014, men jag vaknade upp igår och var hes samt helt död i kroppen. Trodde det var en rejäl käftsmäll av pollen så jag gjorde ett tappert försök med att skynda mig till Apoteket under första rasten utan några väsentliga förbättringar. Klev upp innan kl 06 denna morgon för att känna av formen men den var inte OK, så det är bara att lägga till en femte sjukdomsvecka på schemat sedan 7 januari, så är det att jobba bland de yngre eleverna på en grundskola, å andra sidan kommer jag vara immun mot sjukdomar efter ett tag (bara tänka på de positiva aspekterna). Ska inte klaga då jag får vara frisk från värre saker så lite förkylningar hit och dit är lindrigt med vad andra får utstå med.

Hinner dock skruva och ställa in min nya Scott Spark 900 RC som inte riktigt har fått den kärlek som den förtjänar. Höjden på sadeln och styret m.m. är inte korrigerade till den mest ekonomiska aerodynamiska/positionen, men jag har hela helgen på mig. Håller bla på att beställa hem nya godsaker till cykeln så som pedaler och ett kitt med stan´s till däcket, världens djungel då jag är ny på den fronten, men tacka för YouTube.

Nu blickar vi framåt 🙂 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s