Cykeln börjar ta form

Det är mycket fix och trix med inställningen på en cykel där en felställd millimeter märks av. Okej kanske inte så allvarligt men nästan. Har precis monterat dit mina nya gula ESIgrips handtag, så snygga men framförallt sköna!

Har bara testat denna skönhet en gång i fredags pga förkylningen.  Men den är grym och jag erkänner här med att en 26″ aldrig någonsin kommer att inhandlas, punkt (27.5″ gillar jag också väldigt mycket). Det var också första gången jag körde med en bakdämpare och herregud vilken skillnad då den smög över ojämnheterna.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s