Fullt upp

Det har inte varit något frenetiskt skrivande på min sida de senaste dagarna. Dels för att jag varit krasslig och orkar inte skriva om hur det känns att vara sjuk då det finns så mycket annat roligt att skriva om. Nåväl har iallafall haft en hektisk vecka i form av mycket jobb och förberedelser inför min flytt till bostadsrätten i Stigslund vilket har bla inneburit bankbesök samt diverse ”tråkigheter” 🙂

Idag har jag hämtat ut ett paket med lite godis till min nya Scott där bla nya pedaler har inhandlats från CrankBrothers, betydligt lättare gentemot de som satt på innan. Stans-vätskan har också kommit men ventilerna är ute på ett äventyr så måste beställa nya då de kom till den gamla adressen. Imorgon ska jag börja träna igen och då får jag äntligen testa cykeln på allvar,  längtar.

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s