Test av Scott Spark 900 RC

Äntligen fick testa min skönhet, min best, min kärlek och hej vad grymt skön den är i dubbel bemärkelse. Jag har verkligen testat den till max efter bla riktigt stökiga partier, droppat från stenhällor och kört ner från Hemlingbys- slalombacke både i Downhillbanan samt skidbacken. Observera att detta är första gången som jag har testat en 29″ då jag innan det åkt på en 26″ och för 2 veckor sedan testade jag en 27.5″ under en helg, har med andra ord gått igenom hela registret. Vad tyckte jag om en 29″ då? Ja, jo det är faktiskt en väldigt.. kanske den ultimata dimensionen för MTB-åkning om jag själv får dra den slutsatsen. Visst så finns det områden där de mindre dimensionerna är snäppet bättre och då tänker jag på riktigt tajta kurvor samt stillastående/balansering efter stökiga stigar, men i överlag så stoppar jag 29″ högst upp på prispallen. Sen får jag inte heller glömma och säga hur extraordinärt komfortabelt det är med en bakdämpare som tar bort mycket av de hårda stötarna som uppstår efter ojämnt underlag. Jag upplever att mer energi sparas samt en trevligare resa men framförallt skonsammare för ryggen och speciellt för mig som har en ”ryggskada” sedan all skidåkning, har du pengar över till en bakdämpare: KÖP. 

Jag hade dock väldigt svårt att ta mig hem från cyklingen eftersom att det var så otroligt roligt. Fick den här känslan då jag var 15 år och hade fått min första moped, runt och runt, runt kvarteret dag ut och dag in. Scott Spark 900 RC från 2014 är helt enkelt för bra för att vara sann 😉

Bild

Bra uppladning

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s