Check av formen

Helt plötsligt var det söndag igen vilket traditionsenligt brukar innebära ett långt distanspass.  Men nu när tävlingssäsongen dragit igång så har jag prioritetat kortare-hårdare-teknikträning istället. Dock ligger jag ganska så mycket efter i träningen här på slutet pga en massa förkylningar så jag är absolut inte där jag vill vara, men det kommer så småningom. Det märktes idag när jag skulle testa formen efter 5 varv runt fjolårets bana i Gästrikecupen – Testebovallen. Hade dock nästan 4 h hårdkörning i kroppen sen igår vilket inte är den ultimata uppladdningen. Men jag tyckte det gick skapligt.. så godkänt iallafall. 

Nästa helg ska jag köra Keps Cup i Stockholm som jag har missat de två senaste helgerna pga sjukdom. Ska blir så oerhört kul att få tävla igen. Hoppas på en bra träningsvecka innan komma skall 🙂

Orkade inte gå ut och rengöra cykeln igår så den fick en fintvätt:

image

Annonser

One thought on “Check av formen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s