Backintervaller

Har gruvat mig hela dagen för dessa intervaller då planen var 10 gånger upp till toppen i Hemlingby. Var tvungen att köra längst med downhillbanan eftersom att det omöjligt att ta sig upp i själva slalombacken (tror jag iaf pga för brant lutning). Men backen blir däremot längre om man kör efter d-banan. Som de brukar säga så slutar man aldrig att förvånas över människokroppen, sega intervaller igår samt en känsla av utmattad i kroppen under hela dagen,  och direkt jag hoppar upp på cykeln så levererar den pangben. Inga problem att slutföra alla intervaller, viktig känsla 🙂

image

image

image

Annonser

One thought on “Backintervaller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s