Laddar batterierna

Efter besvikelsen att än en gång vakna upp med halsont i fredags vilket förstörde helgens tävlingar i Keps Cup har jag nu börjat komma på bättre tankar i äkta norrbottnisk anda. Jag ligger långt efter i träningen här på slutet efter mycket strul vilket i dagsläget gör det svårt att hamna i en bra och stabil träningsnivå, men jag kommer tillbaka!! Tog en veckas semester för att ”vila” upp mig m.m. så just nu är jag på landet och hälsar på min familj i en by mellan Boden och Luleå.  Skönt att komma till lugnet och vila sig fräsch igen 🙂

Jag tänkte börja och träna imorgon lite lätt på landsvägcykeln då jag lämnade mountainbiken i Gävle för jag trodde inte att sjukan skulle släppa efter bara 4 dagar. Blir dock ett ypperligt tillfälle att få till lite distans innan Lidingö-MTB. Okej jag skulle helst velat sitta på mountainbiken men får göra det bästa av situationen. Däremot så har Norrbotten något som Gävle helt saknar på landsvägen, och det är uppförsbackar. Finns ett ställe nära mig som heter Klöverträsk och efter den vägen finns det riktigt tuffa backar där jag har köttat många intervaller genom åren, både på cykeln och på rullskidorna. Hoppas kunna fota lite i veckan efter dessa anrika vägar.

image

image

Kanske blir att testa denna best under veckans gång? Den är för övrigt till salu

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s