Cykling i Norrbotten

Herregud vad skönt det var att få komma ut på cykeln och göra av med lite (mycket) överskottsenergi. Då jag inte har någon MTB hos mina föräldrar så fick det bli min gamla landsvägscykel som levererade en komfortabel resa. Ett minus med träningen var den ständiga var-är-mina-cykelsaker-hittar-ingenting vilket slutade med cirka 2 h yrande i huset.. tror de flesta varit med om dett förr.

Hade lovat mig själv att ta det piano och inte hetsa igång kroppen efter sjukan vilket förvånansvärt gick bra. Rekade lite backar inför helgens lite hårdare körning samt njöt av det underbara vädret. Var även en skön känsla att ha stora snödrivor längst kanterna då det var längesedan jag såg snö.

image

image

En av de tuffare backarna

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s