Snölöpning & GPS

Planen var att cykla en längre runda idag men var klok och sänkte den fysiska nivån lite och bestämde mig för en springttur med brorsan. Innan har jag varit för snabb med träningen vilket har resulterat till en ond cirkel då jag fått halsont efter halsont, men inte denna gång!!

Det blev ett riktigt äventyr i snö och lera vilket inte så oväntat kändes i ett par otränade ”springben”. Jag passade även på att inhandla en Garmin GPS till bilen så att jag ska kunna hitta till tävlingarna under denna säsong. Det blir ett par stycken (har uppdateradet tävlingar 2014 igår) tävlingar till denna säsong så det känns tryggt att jag nu hittar.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s