Grispass deluxe

Tyckte det var dags att dunka på rejält idag och köra skiten ur kroppen vilket inte brukar vara en omöjlig uppgift efter en rad sjukdomar. Bestämde mig för att köra cirka 10 mil i hårt och jämnt tempo för att avsluta sista 2 milen på max. Kan erkänna att jag var skeptisk till att kroppen skulle orka prestera under ett sådant hårt pass men det gick riktigt bra,  skönt besked inför Lidingö-Mtb den 4 maj (passet var alltså en uppladdning inför den tävlingen).

Första 3 milen körde jag mot Klöverträsk vilket innebär många backar. Redan efter någon minut insåg jag att kläderna som är på är för varma,  hade värmeslag första 5 milen vilket resulterade till mycket vätska. På slutet var det en rejäl kantvind vilket brukar vara det värsta man kan ha under en tävling, men idag var det fläktande underbart. 

image

Värmeslag, t om på linsen

image

Vovven vaktar landsvägsskorna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s