TT BRA besked

Nyss hemkommen från träningsracet i Hofors. Underbart arrangemang plus en grymt rolig bana som innehöll en del tekniska partier plus branta backar.

Jag hade absolut ingen koll på hur jag skulle stå mig efter sjukdomar och första året som elitsatsande, men redan efter första kilometerna hängde jag med i täten där bla Johan Landström (trea på Cykelvasan 2014 m.m.) och den grymma Stefan Persson OK Hammaren. Den sistnämnde fick en lucka rätt så tidigt och jag låg rätt så fint bakom Landström till jag körde lite fel efter andra varvet, 50 m bara men fick svårt att täppa igen den luckan (bra stark den där Landström). Jag  kom in som trea i mål och 2 min efter Johan Landström vilket får vara mer än godkänt. Är sjukt nöjd faktiskt!!!

image

Annonser

3 thoughts on “TT BRA besked

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s