Thule ställ & test av bana

Jag fick nog av allt bök och stök med att få in hojen i s40 och efter en repa från pedalen införskaffades ett Thule ställ på dragkroken. Fantastiskt skönt och smidigt, tar bara 10 sek så är cykeln av eller på.

Åkte till Sandviken för att spana in banan innan första deltävlingen av Gästrikecupen på tisdag där det lovas ett stenhårt startfält. Var dock osäker på banan men fick ändå en hyffsad koll. Mötte bla en downhill-åkare av världsklass som visade hur man åker utför, bra teknikträning för mig.

Har även geggat på med stans vätska för första gången men det vill inte riktigt hålla tätt. Hade kämpigt som bara den med att få fast däcken mot fälgkanterna vilken resulterar till att det inte kommer i någon luft i däcket med en vanlig pump. Efter 2 h med svetten i pannan efter att ha pumpat sönder kroppen fick jag en briljant idé att använda kolsyrepatroner, det tog 2 sekunder – kul!! Det bästa är som sagt att pumpa med en kompressor.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s