Njutning

Skulle egentligen haft vila idag pga ett par slitna ben men var tvungen att köra in vätskan (stans) i hjulen. Jag slapp pumpa under en timmes lekande i skogarna vilket borde betyda att de håller tätt.

Har alltså inte tränat idag utan mest bara njutit av världens roligaste fritidsyssselsättning. Kunde dessutom som igår cykla i shorts och tröja – underbara väder.  Kroppen är dessutom laddad indör tisdagen då det bjuds på stenhårt motstånd.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s