TÄVLING igår

Vilket monsterkliv jag tagit gentemot förra året inom mountainbike då säsongen har startat över förväntan trots sjukdomar på slutet. Igår körde jag årets första ”riktiga” tävling, Gästrikecupen i ett knall hårt motstånd och där jag lyckades köra in på en femteplats, 1 sekund till fyran samt 30 sekunder till tredjeplatsen så det var relativt tajt. Själv slapp jag köra i ingemansland som förra tisdagen utan fick sällskap av Jonas Palmberg som minst sagt kan åka cykel. Hade problem med många kurvtagningar pga lite bristande teknik men försökte härma Palmberg som styrde cykeln så majestätiskt vackert. Summan av summarum så är jag riktigt nöjd!!

Till det tråkiga så märkte jag innan starten att bakhjulet glappade lite men trodde det var en illusion eftersom att det inte skall hända på en sådan bra cykel. Men efter tävlingen då jag kom hem så visade de sig inte vara en illusion utan glappet fanns kvar – rejält! Den är alltså inte brukbar nu men har en kanon service från Team Sportia i Gävle/Uppsala som tog tag i mitt ärende på direkten (tack Fredrik), fick bla prata med en från Scott. De skulle skicka en ny hub samt lager på fredag och om det inte skulle fixa sig så får jag mest troligt en lånefälg alternativt lånecykel? Hade lite panik där ett tag då jag inte trodde att Lidingö MTB på söndag skulle bli av, men tack vare deras hjälp så är det bara tacka och bocka Är ni ute efter proffsig service så köp era saker på Team Sportia 🙂

BildBild,BildBild

Annonser

2 thoughts on “TÄVLING igår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s