Flytt & Lidingö imorgon

Vilken fullsmetad vecka med tävling, träningar och en flytt. Har verkligen gruvat mig för denna vecka men samtidigt räknat ner dagarna då jag längtat efter min bostadsrätt. Nu sitter jag i en inglasad balkong i Stigslund och njuter över utsikten mot stan. Ett stort plus är närheten till alla grönområden= MTB.

image

Har även lyckats lösa mysteriet med bakhjulet som glappade. Trodde först att en ny hub behövdes men det visade sig vara bakstaget som var löst (så skönt). Var inte så sugen på att hoppa upp på en icket inställd lånecykel inför Lidingöloppet MTB på söndag. Imorgon åker jag och Christian Persson dit, ska bli riktigt roligt!

Till höger med texten – behövdes dras åt:

image

Annonser

One thought on “Flytt & Lidingö imorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s