Race ikväll

Då är det bara att ladda om och köra andra deltävlingen av Gästrikecupen ikväll. Har t om lyxen att det bara är max 1 km från mig vilket är enormt skönt!!

Har även ”bråkat” om seedningsreglerna till säsongens första tävling i Långloppscupen – Billingeracet. Förra året åkte jag 2 st långlopp som extra träning inför landsvägtävlingarna och hade inte direkt samma krut i benen som i år (seedad i fålla 3). Med tanke på mitt stora kliv till denna säsong så skrev jag till ansvarige i Billinge  att seeda upp mig, visade bla upp resultatet från Lidingö MTB.  Fick svar att de skulle fixa det  och att det var lugnt. Men fick ett nytt svar 2  h senare och då gick det inte pga att jag kört 2 två långlopp innan. Om jag inte deltagit i långloppen förra året så hade jag fått starta i 1 eller 2 fållan,
lite konstig regel kan man tycka?  Nu blir det att åka slalom igenom fältet vilket inte precis gynnar någon. Har också riktigt svårt att åka snabbt om jag inte får starta med snabba ryggar att ligga bakom. Men regler är till för att följa, värre saker har ju hänt 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s