Billinge check m.m.

Då har alltså första deltävlingen av årets Långloppscup gått av stapeln. Regn under veckan gjorde banan till en lerpöl utan dess liknelse, men till min stora förvåning så tyckte jag om det då tekniken kändes helt okej. Däremot så slapp vi regnet under själva tävlingsdagen vilket är värt att ”hurra” för. Hur gick loppet då? Är inte riktigt nöjd kan jag erkänna, hade tänkt att åka lite snabbare men det går inte alltid att leverera. Fick starta i tredje fållan så mina ambitioner var att öppna stenhårt för att komma längst fram och få en bra grupp att kämpa sig runt med. Nu gick inte det riktigt som planerat eftersom att min forcering i början skulle straffa sig big time på slutet. Jag tog mig fram till täten i starten men kände redan då att jag hade öppnat för hårt vilket inte var så smart – men hej, man måste väl chansa lite här i livet? Lyckades att komma ikapp en grupp med lite Team Cykloteket cyklister efter cirka 10 km (då hade jag gått riktigt hårt) och höll deras tempo till det var 10-15 km kvar då jag fick möta väggen. Hade knappt styrfart på slutet då en äldre dam gick förbi mig i en av backarna på slutet..

Åkte iaf in på en 28:e plats i herrar Elit, så det får vara godkänt. Nya tag till nästa Långloppscup då planen är att åka  lite snabbare plus att jag får starta i en bättre fålla så att jag slipper öppna så hårt. I övrigt åkte jag dit med världens skönaste gäng så det var i princip omöjligt att inte vara nöjd 🙂

* Stor eloge till Johan som agerade som coach pga skadad i nacken/ryggen sedan kraschen i Gästrikecupen  för 3 veckor sedan. Här han han bla hunnit filmat:

 

Instagram Gävle kommun

Imorgon får jag äran att ha hand om Gävle kommuns Instagramkonto då det är cykeldagen hela veckan i Gävle. Så det är bara att följa mig där om någon känner för det 🙂

Detta kommer de bla att anordna:

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s