Nu kör vi

Det har varit hektiska dagar för min del senaste veckan så därför har denna sida kommit på efterkälken, men inte nu längre då kroppen börjat acklitmatisera sig till vardagen. Har som sagt jobbat lite åt Gävle Kommun vid sidan av allting där jag har hjälpt till med att öka intresset för cyklingen i Gävle. Då pratar vi transport och inte ren tävlingscykling. Jag tycker det har varit roligt att få ge tillbaka något till cyklingen eftersom att den har gett mig så mycket.

Hamnade bla på scenen under cykeldagen i lördags:

image

Det har inte bara varit en dans på rosor den senaste tiden. Efter att jag kom i mål i söndags började jag få smärta i svanskotan vilket systematiskt ökade rejält på kvällskvisten. Har inte ramlat eller något minne av att ha slagit i svanskotan? Förmodligen glömt bort smällen pga adrenalinet. Men nu verkar smärtan ha släppt så tänkte testa kroppen ikväll. På söndag är det race igen så därför måste kroppen vara hel, då blir det Högbobiken och då ska det åkas av!!

Sitter iaf på balkongen nu med en kopp kaffe i det GALNA vädret innan jobbet:

image

/ Trevlig dag 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s