Race imorgon

Då är det äntligen dags för Högbobiken imorgon där det kommer att leverera ett stenhårt startfält med bla vinnaren av Cykelvasan 2013 – Fredrik Eriksson.

Får även info att det går bra för Gävle CA under touren i Borlänge där Emil Linde leder sin klass i Elit. Även starkt åkt av Claes Engström som ligger tvåa i sin klass, grymt!! Jag hade också velat köra i Borlänge där jag tror att sprinten (XCE) hade passat mig. Men jag har besök av min pappa som har kommit från Norrbotten hela veckan enbart för att hjälpa mig att fixa i min bostadsrätt samt under tävlingarna (3 tävlingar denna vecka). Så det passade bättre med Högbobiken imorgon, är iaf riktigt laddad. Över 6 mil skall avverkas så det kommer bli tufft. Grymt viktigt att pappa är där så att jag får langning av vätska, och självklart roligt att han är med 🙂

Cykeln rengjord och fräsch:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s