Bra krasch

En tävling som inte riktigt gick enligt planen. Var bra med i början då jag hängde med täten bestående av fem stycken: Fredrik Eriksson,  Flockhart m.m. Fick tyvärr släppa efter cirka milen pga att jag åkte in i en stubbe och fick svårt att täppa igen luckan. Så körde solo i 5 mil (så tråkigt). Då det var 1 mil kvar så åkte jag redan rejält ner i backen,  på ett lätt parti.. komiskt. Tappade luften i en si så där 15-20 sek plus blodig och jävlig och en trasig hjälm.  Det fick bli akuten till slut. Jäkligt otur då jag låg femma och hade ett toppen resultat på G. Hur som så har jag gjort monster steg gentemot förra året då jag kom på en 19 plats i denna tävling.  Tveksamt om det blir cykling i veckan…

image

Annonser

One thought on “Bra krasch

  1. Trist med kraschen, men kul med bra känsla och körning i övrigt. Hoppas att du hinner läka såren och ladda om inför Lugnet! Go GCA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s