Tankar

Älskar när tävlingarna under helgerna är på lördagarna för då har man en hel söndag att återhämta sig samt att göra andra saker. Är inget stort fan av att tävla ett långlopp på en söndag för att sedan bege sig mot jobbet och vara pigg och alert inför en massa människor när man bara vill andas och äta mat 😉

Idag har jag bara tagit det piano i form av en promenad och tvättat en drös cykelkläder. Vaknade dessutom upp med att axeln verkar ha läkt ihop vilket resulterade till en god sömn (skönt). Har även sänkt en spacer från styret som jag var tvungen att ha igår under tävlingen för att inte belasta ryggen för mycket. Med andra ord så höjde jag styret ett snäpp till vilket är skönare för ryggen efter min krasch men inte det bästa för tekniken efter tekniska partier, bättre teknik med ett lägre styre tycker jag. Så nu är cykeln inte ”handikappanpassad” längre, hehe.

På tisdag är det Gästrikecupen som gäller vilket var ett tag sedan jag var med pga ont i kroppen men nu är jag riktigt hel och laddad!! Det verkar som om att lite kortare sträckor verkar vara mer min grej till detta år (cross-country)? Hoppas på att få en bättre form under de längre loppen och då syftar jag på Långloppscupen där min satsning ligger men jag kommer nog igång snart. 

BildBild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s