Tävling, BRA

Som jag skrev i föregående inlägg så var det tävling i Järbo ikväll, cross-country  G-Cupen som jag missat senaste 2-3 veckrona pga krascher. Hade även lite strul innan avgång pga lite borttappade saker (dålig planering), men kom iväg så småningom. Väl framme var det mycket folk,  hittade t om ingen parkering. Ett resultat att mountainbike är populärt inom dessa regioner. Hann dock inte åka igenom hela banen utan vara de första 2 km som bara var uppför,  sjukt hård start! Det var inget dåligt startfält då en av Sveriges bästa MTB-åkare var med nämligen Emil Linde Gävle CA.

Kände redan vid starten att mina ben var tillbaka så jag kunde hänga på ”snabbgrabbarna”. Banan var helt i min smak vilket gjorde att jag kunde trycka på. Det var också en stor skillnad att kunna gasa på då kroppen läkt ihop. Jag låg tillsammans med Joakim Palmberg efter första varvet då vi kunde jaga ikapp och förbi Emil Linde.  Kom i mål som trea och var inte långt ifrån första platsen. Efter allt strul senaste tiden så är jag supernöjd.  XCO verkar vara min grej i år?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s