Dnf Lida Loop

Som ni hör på rubrikerns lydnad så gick tävlingen inte riktigt som jag trodde den skulle göra. Denna deltävling av Långloppscupen har jag haft som en av mina mål till denna säsong eftersom att banan passar mig bra. Laddat senaste 2 veckorna för att kunna smälla till med ett bra resultat.

Starten gick bra och kunde hänga på tätklungan utan några större problem. Efter cirka 3 km innan en tajtare kurva dyker en väldigt hetsig man upp och hakar i mitt styre som sedan faller över mig –  blev en bra krasch. Han landade på mitt framhjul som visade sig vara helt kaputt. Sedan promenad tillbaka…

Å andra sidan så ingår sådana missöden inom dessa sport. Så  det är bara att kämpa sig tillbaka. Lider också med Petter Larsson från Piteå CK som fick punktering 2 gånger och fick bryta. Ingen kort väg tur och retur från Piteå. 

Håller nu att försöka få tag på ett framhjul som passar min cykel så att det blir tävling imorgon igen.

Trevlig kväll 🙂

Annonser

3 thoughts on “Dnf Lida Loop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s