Jävla oflyt

En revanschsugen Mattias stod på startlinjen igår i Gästrikecupen som gästade Storvik. I söndags när det var Långloppscupen i granna Stockholm så blev mitt framhjul helt kaputt i form av en vurpa, men en snäll Sebastian Kemi lånade ut en extra fäjg till mig så att jag skulle kunna vara med igår. Väl framme i Storvik så började jag att montera fast hjulet men upptäcker till min stora förvåning att det är gängpaj i kopplingen som håller fast hjulet vilket måste ha hänt tack vare kraschen. Kollade på klockan och hade 30 min till start och insåg att jag inte skulle hinna köra igenom första varvet – frustrationen på topp. 10 min kvar så hade jag inte lyckats att fixa felet och tänkte därmed börja packa ner sakerna i bilen igen. Men då fick jag en idé att skära till gängningen med en kniv vilket fungerade, praice the lord. 2.30 min till start så fick jag på mig utrustningen och cyklade järnet till starten, Lyckades ta starten och ville ligga först i täten för att kunna få en liten kännedom av banan. Höll ledning till första varvningen men började höra ett litet smygpunka. Cyklade på och tog det lugnare bland stenarna i hopp om att kunna slänga i mer luft på andra varvet men det började att fara ut mer och mer, till slut blev det tomt.. Orkade inte bli sur över det utan hoppade in i bilen och fixade till cykeln hemma och körde ett eget race i skogarna kring mig 🙂

Så här tränar bröderna Abbott i  Luleå Hockey:

Sommarhälsning från Kanada!
Tog cyklarna till stugan – 57,8 mil…
Dag 1: 183km, Dag 2: 164km, Dag 3: 231km

Bild

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s