Hårdkörning

Igår var det dags för torsdagscyklingen (mer info uppe på sidan) där jag tog chansen och tränade innan. Det blev all-in på ett par 4×4 min intervaller tillsammans med landsvägscykeln efter en väg med många slakmotor. Rullade av mig i cirka 30 min för att sedan avsluta med en tröskel på 20 min vilket gick över förväntan. Efter det blev det full rulle till Team Sportia för samling. Väl framme så möttes jag av ett fåtal cyklister och tyckte det var märkligt, sen insåg jag att det var Vätternrundan som hägrade för ett 20 tal cyklister. Men vi tog oss iväg iaf där vi verkligen hade tur med vädret 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s