Eget Långlopp

Tanken var som jag skrev innan att köra ett långt distanspass på cirka 4-5 h där syftet var att njuta och kanske t om ta ett dopp i något vattendrag. Men väl ute insåg jag att det min kropp behöver är långt och HÅRT så drog ner till 3 h istället där farten skulle vara hård, försökte även få med samma avstånd som på Långloppscupen 6-7 mil. Hur kör man då? Jo, man slänger in stigar, grusvägar, asfalt och en rejäl backe. Lyckades komponera ihop en bana i huvudet innan jag tryckte på start och drog iväg. Många stigar i början där jag också blandade in lite grusvägar från Skidstavallen till Bönan. Sedan raka vägen till Hemlingby  för att köra uppför slalombacken 2 gånger, avslutade med milspåret. Väl hemma landade jag på prick 3 h och 7.5 mil, gristrött deluxe! Kanske inte världens roligaste att ligga på rött så där länge, men den njutningen hoppas jag få känna av efter nästa långloppscup 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s