Race fyror

Tänkte börja bege mig ut i skogarna och bränna av några fyror efter stigar. I vanliga fall har jag kört dessa intervaller på inomhuscykeln eller landsvägcykeln, men klart bättre att tillämpa de på mountainbiken. ”Varför har jag inte gjort detta innan är en bra fråga?”

Klurar också på vilken stig jag ska köra då jag inte är något stort fan av att köra hårt efter en bana där det är folk ute och går, blir sådan jobbig obalans under intervallerna. Jag hittar säkert på något 🙂

Laddar upp med en repris från världscupen i MTB från Red Bull Tv:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s