Midsommar distans

Bästa starten på midsommarafton är så klart på cykeln enligt eget tycke. Jag präntade in i mitt huvud innan avgång att cykla i ett lugnt och harmoniskt distanstempo och inte köra för hårt som jag ofta har en tendens till att göra. Gud vad skönt det var att ta de lite piano och njuta av cyklingen för en gångs skull. Gled runt efter en massa stigar och utforskade lite nya områden vilket var smart då jag hittade riktigt fina och tekniska stigar.

Idag hade jag mot min stora förvåning riktiga pangben, kändes som att jag flög fram. Var nog 2 mån sedan jag kände av denna pigga kropp, gött. Jag kör nog distans fre-sön vilket innebär mycket mat och godis 😉

Glad midsommar 🙂

Så här hektiskt kan det gå till innan spurten på landsvägscykling:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s