Distans i spökstaden

Tror alkoholen tog ut sin rätt på många människor igår för det var ingen själ ute mellan Gävle och Sandviken idag vilket var skönt då inga arga bilister eller bittra människor som tycker att skogen är till för promenader i hälsans tecken. Jag cyklade mest efter grusvägar idag eftersom att jag körde efter nästintill bara stigpartier igår vilket min rygg inte tyckte var skonsamt. Cyklade bla till Högbo och körde efter 15 km banan som är riktigt fin, och samma sak där också.. inte en själ..

Jag laddade upp med för lite mat innan detta pass då energin tog slut efter 3 h, men lyckades ändå borra på i strax över 4 h. Nu blir det en rulltårta och en stor kopp kaffe då kroppen är lite trött 🙂 

En trött Mattias direkt efter passet som har svårt att hålla uppe ögonen:

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s