Gröt & träning

Under denna lilla ledighet så gäller det att ta vara på träningsmöjligheterna som erbjuds, därför blir det relativt långa pass med blandad hastighet. Det är då viktigt att tillgodose kroppen med riklig energi och det är något jag haft problem med på morgonen. Inget stort fan av frukost direkt på morgonen, brukar ta cirka 2 h innan hungern kommer (då äter jag massor). Gröt är ett bra komplement med bra kolhydrater och lätt att tillaga. Mackor är inget jag brukar äta allt för ofta så jag vill helst att gröten ska smaka bra. Original-havregrynsgröt-klister är det värsta jag vet efter många år som skidåkare då det alltid serverades innan tävling och träning. Men senaste månaden har jag experimenterat på grötfronten och hittat två riktigt bra recept: SPORTGRYN från AXA blandad med en matsked jordnötssmör – riktigt gott! Eller mosad banan och nötter.

Snart upp på sadeln då jag precis löst lite världsproblem på grötfronten 🙂

wp-1403342111761

wp-1403341966422

Ännu en litet annorlunda sätt att ta sig fram på en landsväg/cross:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s