Värsta passet ever

Tredje dagen i rad med långpass och denna dag tillsammans med Christian och Kemi på landsvägsraketerna. Mina ben var riktigt tunga då jag klev upp denna morgon men efter några år av träning så är de ganska så härdade.

Dagen till ära så hade de lovat regn men inte mycket, kring 0,2 mm vilket är cykelbart. Till detta år har jag sagt till mig själv att skippa cykling i regn efter många pass i oväder. Men jag behöver dessa långlopp i kroppen så det var bara att bita i. Däremot hade vi inte väntat oss 4-5 grader, stark vind och jättemycket regn. Redan efter 2 mil försvann känseln i mina ben och när vi närmade oss Sandviken efter 7 mil så var vi tvungna att bryta (första träningspasset jag någonsin brutit). Hela kroppen åkte på gängspö kändes det som. Tusen tack till Kemi som bjöd på torra kläder samt skjuts hem till Gävle.

Har cyklat åtaliga gånger i skitväder, men detta tar priset.  Lite sugen på att sätta ut cykeln på blocket och börja med golf 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s