Race imorgon & P. Sagan

Gästrikecupen imorgon i Jädraås och klart som bara den så har de lovat regn, men jag har iaf beställt regnfritt; ”peppar, peppar”. Samtidigt så velar jag lite för att ställa upp då kroppen minst sagt är sliten efter väldigt tuffa dagar. Ska tala om för er att jag var så trött idag på jobbet så jag smet iväg till Konsum för att köpa godis till ett försök att väcka liv i en trött själ – socker är bra ibland. Men jag kommer att köra trots en sliten kropp. Skulle vara kul att ställa upp i en av dessa deltävlingar och vara riktigt fräsch och utvilad men de ses mest som en träning inför de lite större loppet.

Mår cykeln bra så mår jag bra (jo jag vet, behöver ett garage):Bild

Bild

 

Slutar aldrig att förvånas över landsvägscyklisten Peter Sagans talanger. Tydligen ruskigt grym på mountainbike också, bra känsla och teknik må jag erkänna:

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s