Sliten tävling

Skrev in Jädraås på min GPS i bilen och rattade iväg efter jobbet.  Väl framme så hade regnet dragit över (så skönt). Var fortfarande skeptisk till att ställa upp då kroppen är bra sliten efter hårda dagar, tex 10 h cykel på 3 dagar.  Teskörde banan och hade knappt ”styrfart” så insåg snabbt att det skulle bli en jobbig afton.

Fick en bedrövlig start i ett hårt startfält och kom ut som tionde man men lyckades knipa några platser efter 1 km. Var redan riktigt trött efter 2 km vilket var en ovanlig känsla. Men jag bet ihop och krigade på som aldrig förr och lyckades ändå köra in på tredje plats. Tydligen så är min ”lägsta” nivå väldigt bra.

Nu borde jag som planerat ligga på botten vilket är meningen då kroppen förhoppningsvis ska leverera på söndag – Långloppscupen. Mycket slit för en tävling men jag är revanschsugen.

I övrigt var det ett härligt arrangemang och jag fick t om en som hejade på åt mig vilket gav extra energi, sjukt roligt och tack för peppningen 🙂

Resultat

Annonser

One thought on “Sliten tävling

  1. Härligt att du kom i mål än en gång, man väntar med spänning efter varje telefonsamtal som du ringer hem till Unbyn, att det är ok, bra kört

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s