Mot ett långlopp

Mycket att göra de senaste två dagarna men nu är jag i princip färdig med alla ärenden. Halva fredagen samt kvällen spenderades med Spark:en som behövde lite kärlek. Framhjulet som anlände till Team Sportia var i princip avklätt dvs fälgen levererades utan diverse tillbehörigheter som gör den brukbar så som ekrar m.m. Tack och lov så skiftade mekanikern Hakim över de saknade delarna från den skadade fälgen så att jag kan tävla imorgon i Eksjö: Ränneslättsturen, tusen tack – vilken bra service på det bygget.

Som så många andra inbitna cyklister så går kaffe och cykling hand i hand. Därför jagade jag produkter igår mellan service av cykeln för att kunna göra gott kaffe. Fick ett bra tips av en på jobbet, det blev en espressokokare, kaffemal, espressokoppar och färska bönor så klart. Sov så himmelskt dåligt inatt vilket tre koppar espresso ordnade upp.

Nä! Dags att hämta upp Christian snart.

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s