Ränneslätts-väggen

Svettades, krigade, njöt, njutbart, smärta, demoner, väggen-deluxe är väl en ganska bra sammanfattning på gårdagens bravader. En tävling jag lagt ner mycket energi och träning på som inte riktigt gick som den skulle.  Var bra med i starten och kände direkt att benen var med och såg många toppåkare bredvid mig. Efter cirka 5 km när fältet blev utdraget hittade jag min klunga för dagen vilket visade vara tillsammans med Jakob Björklund Team Merida samt Jesper Andersson Team Corratec plus 4 andra. Vi hade ett gott samarbete där jag kunde ligga med utan några svårigheter och kunde samtidigt knyta näven då jag insåg att idag smäller jag till med en kanonplacering.

Efter så långt som 5 mil var kroppen alert och på hugget men vid cirka 6 mil då vi körde förbi den sista kontrollen? Låg jag på en 17 plats och kunde knappt tro att det var sant! Direkt efter det så small det till i huvudet. All energi bara försvann och vimsigheten från helvetet uppenbarade sig, jag tog alltså väggen helt utan förvarning. Varför? Jo, jag hade för lite dricka samt energi i form av gel med mig. Det var inte pga för hård öppning då jag inte hade några direkt stora problem att följa med, jag slarvade med intaget av energi. Aldrig upplevt att vägga på detta sätt, demoner sista 18 km och tappade rejält!! 6 min på min grupp…

En sak är bra då benen iaf finns där, och jag fortsätter att imponera på mig själv.

Tack till Christin Persson för en trevlig resa som också hade en tuff dag, om inte värre. Nya tag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s