I mål

Det var verkligen en smart plan att ta in på hotell i Rättvik eftersom att det var så oerhört skönt att vakna upp på plats plus en liten sovmorgon. Hoppade upp på cykeln efter en trevlig frukoststund med mor och far för att bege mig till starten. Precis innan jag var framme så slutade den vänstra pedalen att snurra vilket gjorde det komplicerat för cykelskon att fastna. När pappa var på plats så smörjde vi in den rejält och han kunde dessutom fastställa att det inte var något lagerglapp (typ), men vi köpte ett par nya direkt efter. 

När starten gick så hängde jag med fint där framme då planen var att ligga topp 20 över krönet på den första LÅNGA backen för att sedan hålla det till mål eftersom att banan är relativt lättåkt efter det. Men kroppen ville något annat och drog i handbromsen på direkten i backen, det gick så jävla tungt, sjönk som en sten ner i fältet. På toppen låg jag kring en 60-70 plats och trodde det var ett skämt. Dock så började kroppen att vakna till liv ur dvalan efter 2 mil och välkomnade pangbenen med att rycka ifrån min grupp. Hela resan till mål blev ett slalomlopp och mycket solo men det var riktigt roligt att göra så. Var extremt pigg sista 4 milen och kunde köra förbi över 30 cyklister (synd att jag inte var med bättre i backen).

Stor eloge till mor och far som levererade en proffsig langning och HEJ vilken skillnad det är att mysa med mycket vätska.

Riktigt roligt att cykla idag med dessa ben förutom backen. Nu sitter jag i bilen på en 2 veckors semester i anrika Norrbotten. 

Härligt kört alla där ute, ni gör det BRA 🙂

Annonser

2 thoughts on “I mål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s