Bike Park

Trodde att min mamma skojade när hon nämnde att någon i byn byggt en cykelbana nedanför deras hus. Hoppade upp på hojen imorse i ett stekhett väder (t om i Boden) och gasade iväg på ett hårdare-längre-pass. Självklart kikade jag till banan och blev helt hänförd av deras bygge, riktigt fin bana. Hade så otroligt roligt där efter, som barn på nytt. Efter ett tag så begav jag mig iväg efter en massa småa stigar och jordvägar. Här i Norrbotten finns det gott om berg vilket oftast betyder feta backar. Klättrade många,  många höjdmeter idag.

Nu är jag i Luleå med pappa och brorsan på lite diverse ärenden.

image

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s