Backar & stränder

Ligger på en strandfilt och blickar ut mot Luleåälven tillsammans med brorsan. Tidigare idag cyklade jag racer tillsammans med pappa i 30 graders värme,  sjukt varmt. Lite orolig hur passet skulle gå med hårdkörning i backarna mot Klöverträsk (en sträcka med många backar) men det gick över förväntan.  Pappa som bara skulle hänga med i 20 km klamrade sig självklart med på ett lugnt avstånd. Han körde faktiskt hela sträckan i denna värme,starkt gjort och lite envis.. som jag ungefär.

unnamed

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s