Dubbelpass igår

Blev ännu ett längre distanspass igår t om på födelsedagen vilket kan verka lite underligt att sitta på sadeln halva dagen, men jag gillar-t det. Nu har det blivit många timmar sedan Mörksuggejakten så det kan nog bli att vila idag. Blev lite av ett dubbelpass igår med distans på morgonen och 3 h tennis på kvällen, riktigt bra träning det där – explosivitet.

I övrigt så har kroppen varit rejält pigg denna vecka under mina långa och hårda pass. Har knappt behövt att röra vätskan eller känt något större sug av energi under och efter passet. Får nog försöka att hålla igen lite nu och inte träna bort formen som min far ofta nämner, klokt tror jag.

20140711-101624-36984594.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s