3 h surf

Än en dag med distans på schemat i ett riktigt varmt väder. Därför fyllde jag på min CamelBak med mycket vätska för att undvika solsting och rosa elefenater. Blev mycket grusväg och jordvägar med en och annan höjdmeter. Planen var 4 h men jag blev less på att cykla efter dessa vägar som jag är uppvuxen på och kortade därför av en timme. Inget hett utbud för mountainbike cyklister där jag bor, finns ett fåtal korta stigar bara, däremot många höjdmeter.

Ska cykla till stugan imorgon som ligger mellan Älvsbyn och Piteå där jag pappa och brorsan ska vara ett par dagar. Finns ett betydligt bättre utbud för mountainbike där med många sköna stigar, trevligt med lite omväxling. Blir dock att cykla på landsvägsraketen dit.

Gött med fika efter lite distans

20140712-160348-57828585.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s