Inte bara cykel

Som rubriken lyder så var det tänkt att skriva om någonting annat än cyklingens magnifika värld för omväxlingens skull, men där lurade jag mig själv. Hade ont i halsen samt snuvig om näsan inatt, men det var helt borta när jag vaknade upp denna morgon (100% pollen men vågar inte chansa). Detta gav mig ett ypperligt tillfälle att gå igenom cykeln rejält och det var tur att jag gjorde det. Såg till min stora förvåning att kassetten var helt lös vilket aldrig har hänt innan. Nu förstår jag varför det lät konstigt i växlarna igår.. Tur att att jag märkte det. Aja, nu mår den bra iaf 🙂

Just det! Skulle ju inte bara skriva om cykling i detta inlägg utan om ett annat stort intresse som jag haft sedan barnsben dvs fiske. Ett intresse som har hamnat rejält på efterkälken sedan jag började satsa på cyklingen. Förut fiskade jag varje helg runt omkring de vackra fjällområderna som Norrbotten levererar. Har bl.a. besökt ett av Europas bästa Harr-vatten i Kaiutumälven som ligger bortanför Stora Sjöfallet, helikopter för att ta sig dit. Idag- som jag nämnde igår så ska vi till stugan i Piteå och då passar det att ta med sig fiskeutrustningen. Inget extraordinärt fiske, men det finns någon enstaka harr och öring att fånga för den som inte ger sig. Flugfiske står på kvällens schema, underbart-avkopplande-balsam-för-själen-harmoni:

20140713-114531-42331532.jpg

Annonser

2 thoughts on “Inte bara cykel

  1. Hej. Tycjer du kör riktigt bra. Men vill gärna komma med ett råd. För att ta ett steg till så skulle jag föreslå mer träning av typen intervaller. Riktigt hårda pass. Korta och långa intervaller. Även i form av löpning. Backträning. För att höja hjärt och lung kapaciteten. Tuffare pass. Jobbigt ja,men ack så nyttigt.

    • Håller helt med dig! Kommer att köra ett liknande upplägg till nästa säsong men även klämma in några intervaller mellan tävlingarna under sommaren.

      Tror jag redan nu efter att ha läst din kommentar kör lite intervaller under veckan.

      Tack för tipset 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s