Njutbart

Kanske inte så värst njutbart under dagens pass i denna mäktiga värme. Vi är i stugan denna vecka och jag passade självklart att ta med cykeln för att byta träningsmiljö. Glömde självklart mina cykelbyxor hemma på landet så jag knöt på löparskorna och följde med brorsan istället. Vi sprang först 30 min för att sedan avsluta med 15 st stenhårda backintervaller uppför slänten (stupet) bredvid stugan. Det är så brant att cykeln skulle stegra oavsett om det satt en Sumobrottare på styret, dvs omöjligt. Båda var så utmattade efter passet så att vi låg i fosterställning ett bra tag innan vi tog oss tillbaka till vardagen. Kommet nog aldrig upp i en sådan mjölksyra som jag får under ett par backintervaller- löpning.

In till Piteå imorgon och köpa nya cykelbyxor vilket var lika bra då jag behöver ett till par. Ikväll blir det att fiska Bäckforell 🙂

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s