Go fyror

Kanske inte världens ljuvaste aktivitet för kroppen men jag har någon sorts hat- kärlek till intervaller, löve them. Det gick bra att avverka fyrorna i granna Sikfors då jag hittade en lång slakmota som tog ganska exakt 4 minuter. 

Just det! Jag anmälde mig till Svenska Mästerskapet i mountainbike som går till helgen men efter ett svårt beslut så drog jag tillbaka anmälan. Det har varit så mycket farande och flängande mellan alla tävlingar senaste perioden så jag passade på att ladda batterierna och satsa mer på distans och intervaller inför de sista deltävlingarna av Långloppscupen. SM kör jag nästa år med mer erfarenhet i bagaget 🙂

I övrigt är det intervaller hela veckan då jag körde en hel del distans förra veckan. En trött Mattias förväntas efter dessa två stenhårda veckor. Men jag är nog inte ensammen på den fronten.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s