Hästskit & tjugor

Cyklade ut mot Sikfors stigrika områden tidigare idag för att grisa mig igenom 2×20 min intervaller. När jag var yngre så sprang och cyklade vi alltid efter stigarna då vi skulle och fiska i alla tjärnar runtomkring, men det var ett tag sedan och med tiden så förändras mycket. De var söndersprungna av hästar som hade rivit upp sand som låg under mosstäcket, plus en jävla massa hästskit (stackars cykel). Hittade dock ett område med inte allt för mycket hästskit där jag kunde slutföra mina intervaller. Banan var verkligen stenhård där backarna var så branta så att cykeln hela tiden hade en tendens till att stegra över, men det gick an med en näve tjurighet. Kroppen var inte i sitt bästa slag och skepp åhoj vad jag fick slita för att ta mig igenom dessa demoner som ville att jag skulle ge upp.

Nya intervaller imorgon,  pjuuh 🙂

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s