Packar cykelväskan & trasiga egg beater 3

Nu är jag i princip klar med packningen och redo att flyga tillbaka till Gävle efter två sköna veckor på norrbottniska rivieran. Jag och pappa hjälptes åt att packa cykeln i Evoc-väskan vilket underlättar en hel del. För övrigt är det verkligen en extremt bra cykelväska för er som transporterar cykeln på tåg och flyg. Lätt och smidig på alla möjliga plan, svårt att tänka mig en bättre cykelväska.

Pappa finjusterar:
20140718-192752-70072535.jpg
20140718-192752-70072817.jpg

Idag när jag precis hade avklarat ännu en dag med intervaller (2×20 min) så kastade pedalerna in handduken efter en kort och trogen tjänst, jävla skit kvalité: Egg Beater 3. Som tur är så har jag redan inhandlat ett par XTR-pedaler.

20140718-193221-70341450.jpg

Annonser

2 thoughts on “Packar cykelväskan & trasiga egg beater 3

  1. Tur jag inte valde såna pedaler då..
    Evoc väskan som jag fråga dig om tidigare var en av mina två kandidater, men det blev Biknd Helium 2, mest för att den såg liite mer stöttålig ut och att man fick med TVÅ hjulpar, funkade finfint till Mallis i våras.
    Kör du SM, ingen annan verkar ju vilja köra, kanske en mästar tröja är möjlig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s