Vilan är över

En väldigt underlig känsla i kroppen utan träning under veckan sen i söndags, men nu är det slut på ”slöheterna”. Nädå.. Jag har haft en återhämtningsvecka efter en hård period av distans samt intervaller. Har heller inte gett kroppen en chans till någon längre vila sedan tävlingssäsongen startade eftersom att det är extremet viktigt att låta sin kropp få återhämta sig för att förhoppningsvis utesluta eventuella tråkiga och onödiga komplikationer så som skador, sjukdomar m.m. har man tur får man en toppform på köpet.

Har å andra sidan underhållit kroppen med lite cykel fram och tillbaka till stan på kärringcykel under veckan så att den inte avstannar helt (fort har det gått). Om ett tag ska jag ut och köra någon kortare intervall för att väcka liv i mig själv. Imorgon är det race och det ska bli riktigt roligt att köra igen!

Bytt till nya handtag:

20140726-111452-40492906.jpg

Det underlättar att meka med en iPad (ställt åt pedalerna åt det hårdare hållet):

20140726-112014-40814374.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s