En olycka

Trodde verkligen att höjden av otur var uppnådd igår efter två punkteringar på tävlingen vilket ledde till att jag fick bryta samt en trasig mobil som jag tappade i backen just innan avfärd. Efter att Christian Persson släppte av mig utanför mitt hem så hoppade jag upp på cykeln för att köra 5 st hårda varv efter Testebovallens motionsspår. När jag hade cirka 10 meter kvar innan målet på motionsslingan så mötte jag en kille vid sista kurvan på en motocross som låg i bredställ och det fanns ingen chans för mig att väja med tanke på hans höga fart, så jag frontalkrockade med honom och fick en flygtur över honom och ner i backen. Lite vimsig och smärta i mitt knä var det första jag tänkte samt en stor näve ilska på mannen. Nej! Man får inte köra motorcross där efter och framförallt inte i hög fart. Fick skjuts till akuten av en kompis och de gick igenom hela kroppen till sent på natten. Inga ryggskador men ett tillknycklat knä som bl.a. fick sys.

Idag har jag ont i knät och går på kryckor men hade verkligen tur måste jag få erkänna med tanke på smällen. Cykeln fick också en rejäl smäll då framfälgen än en gång är kaputt. Spelar å andra sidan ingen roll då jag inte kan cykla på ett tag nu..

Hur som helst så hade jag tur och gräver inte ner mig så mycket. Kanske tar någon vecka innan jag hoppar upp på cykeln, men det kunde vara värre 🙂

I’ll be back!

20140728-132020-48020689.jpg

Annonser

7 thoughts on “En olycka

    • Han stannade kvar och vi växlade personuppgifter samt mobilnummer vilket visade sig vara en bluff i efterhand från hans sida, går inte att kontakta honom..

      Har iallafall polisanmält mannen. Vissa människor är för sköna

  1. Shit va trist! Men ändå tur att det gick så pass bra som det gick. Kunde ju ha gått betydligt sämre…
    Har också sett crossåkare där. Stannade han kvar och kollade hur det gick åtminstone?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s