Jag har cyklat!

För de som läser min blogg så vet ni att jag blev påkörd av en man på en motocross förra vecka när jag cyklade på min MTB (allting står i föregående inlägg nedanför). Har väntat med att skriva detta inlägg sedan olyckan eftersom att motivationen inte har varit på topp men framförallt inte funnit någon anledning till att skriva klagande-blogginlägg under en hel vecka. Men nu är jag back on track again.

Måste väl ändå få skriva ner att förra veckan har varit bedrövlig på alla plan. Legat instängd i lägenheten i 24456363 graders värme och har inte kunnat tagit mig längre än till köket och toaletten. Började dock bli bättre i knät i fredags och kunde med ett leende på läpparna lägga ifrån mig kryckorna, men det var knackigt att för första gången ta mig ut i den friska luften för att inhandla lite mat. Tog mig fram som en pensionär och fick dessutom åka färdtjänst med grannen från Lidl tillbaka till lägenheten för då gjorde det ont.

I söndags då jag vaknade upp så kändes det helt plötsligt riktigt bra i knät- ”fattade noll”, så jag testade att ta en promenad vilket gick helt okej. Körde lite rehab och fortsatte att ta promenader då jag tyckte att det stärkte knät. Idag chansade jag och hoppade på landsvägsraketen eftersom att mountainbiken är trasig och genomgår en omgång kärlek. Det gick riktigt bra! kunde t om trycka på riktigt fint och det var en helt fantastisk känsla. Kan erkänna att det kom en liten glädjetår för nu blir det Cykelvasan, ligger lite efter och kanske inte kommer in på det resultatet jag lagt upp, ”men hej! Får ju vara med iallafall!”.

Läkaren sa ett par månader utan träning plus rehab efter det. Men om man riktigt, riktigt vill och tror på något så kan under ske. Stygnen kanske jag borde ta bort kom jag precis på..

Fallet nedlagt

Låg ett brev i postlådan när jag kom hem idag från polisen. Fallet var nedlagt pga bristande bevis. Tydligen så har mannen nekat till allting. Om du nu vill ha det på ditt samvete så varsågod!

kör hårt ikväll till de som är med i Gästrikecupen 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s