Brandrök under cykelpasset

Nästan så att jag måste börja inlägget med att svära. Efter jobbet bestämde jag mig för att testa cykla ett längre pass eftersom att knät kändes ännu starkare och bättre idag. Strax innan kl 16 satt jag på cykeln trampandes mot Sandviken då jag plötsligt tycker att himmelen börjar skifta färg. Ett par minuter innan var det knappt ett moln på himmelen och frisk luft som bara den. Men nu började luggen att kännas-smakas underligt och förstod rätt snabbt att det var rök från Sveriges genom tidernas största skogsbrand. Hade dock kring 3-4 mil hem så det spelade egentligen ingen roll att vända hem då det var lika långt att köra min runda som var planerat. Hade utan tvekan skippat detta pass pga röklukten eftersom att den inte ska vara så bra för lungorna. Ögonen svider rätt så bra nu, perkele!

Aja, knät är bra iallafall 🙂

20140806-200036-72036200.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s