Blöta intervaller

Kände mig så pass bra i knät så att jag svettade mig igenom ett par fyror. Innan jag skulle ut så regnade det för fulla muggar, typ första gången på år och dagar? Verkligen bra för skogsbranden som härjar fritt!

Då min kropp behöver acklimatisera sig till träning efter skadan vilket har resulterat sig till en seg och observerande kropp så var det inte aktuellt att vika ner sig pga vädret. Hade dock tur med regn första halvan och lite sol på slutet. Vågar däremot inte att köra i någon större klunga eller cykla MTB i skogarna för att undvika en smäll på knät då den är oerhört skör (!)

Ikväll blir det förvisso att meka/laga ihop min kära MTB då en del saker måste bytas ut efter att den blev påkörd av en motorcross. Då vet jag iallafall vad kvällen har att erbjuda 🙂

Precis bytt rulltrissor

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s